Të dhënat mbi filmin

Shkallët

30 min | Drame | 06/2008

Film me metrazh të shkurtër


Storyline

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of letters, as opposed to using 'Content here, content here', making it look like readable English.
Regjia
Ilir HARXHI
Stafi prodhimit
Artan Minarolli (skenari), Klaus Beltz (fotografia),
Valon JAKUPAJ (montazhi), Emir Turkeshi (piktor)
Aktorët
Margarita Xhepa,Gentian Zeneli,Genc Fuga,Ledio Lako,Agnesa Vuthaj,Naum Shundi,Egla Harxhi

Box Office

Vlera totale per realizimin e projektit: 315000
Vlera e financuar nga QKK: 315000


Company Credits

Production Co: Ilir Harxhi
Bashkëprodhues vendas:
Bashkëprodhues të huaj:


External Links

Premiera kombetare: KINEMA IMPERIAL
Premiera nderkombetare:
Festivale: MONPELIE
Cmime:
Kritika: SHKALLET SHKALLET


Specifikimet Teknike

Runtime: 30 min
Menyra e xhirimit: Color/Bardhe e Zi
Mjetet teknike: TOYOTA, GOLF

Na kontaktoni

Nëse keni pyetje dhe paqartësi rreth procesit të aplikimit na kontaktoni ne adresat e mëposhtme.

Qendra Kombëtare e Kinematografisë
Rr. “Aleksandër Moisiu”,
nr.77, 1012,
Tiranë, Albania
Tel: +355 4 2378 004
Email: [email protected]
[email protected]
QKK Albania
Na dergoni email

Ose na ndiqni ne rrjetet sociale

© 2015 Qendra Kombëtare e Kinematografisë
Të gjitha të drejtat e rezervuara.