Të dhënat mbi filmin

Bota

104 min | Drame | 07/2014

Film me metrazh të gjatë


Storyline

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of letters, as opposed to using 'Content here, content here', making it look like readable English.
Regjia
Iris Elezi & Thomas Logoreci
Stafi prodhimit
Iris Elezi & Thomas Logoreci (skenari), Ramiro Civita (fotografia),
Walter Fasano (montazhi), Shpetim Baca (piktor)
Aktorët
Flonja Kodheli, Artur Gorishti, Fioralba Kryemadhi, Tinka Kurti, Guljelm Radoja, Alban Ukaj.

Box Office

Vlera totale per realizimin e projektit: 750
Vlera e financuar nga QKK: 180


Company Credits

Production Co: I's Continuum
Bashkëprodhues vendas: Era Film
Bashkëprodhues të huaj: PMI Italy,


External Links

Kritika:
Kritika:


Specifikimet Teknike

Runtime: 104 min
Menyra e xhirimit: Pelikul/Elektronike
Mjetet teknike:

Na kontaktoni

Nëse keni pyetje dhe paqartësi rreth procesit të aplikimit na kontaktoni ne adresat e mëposhtme.

Qendra Kombëtare e Kinematografisë
Rr. “Aleksandër Moisiu”,
nr.77, 1012,
Tiranë, Albania
Tel: +355 4 2378 004
Email: [email protected]
[email protected]
QKK Albania
Na dergoni email

Ose na ndiqni ne rrjetet sociale

© 2015 Qendra Kombëtare e Kinematografisë
Të gjitha të drejtat e rezervuara.