Të dhënat mbi filmin

Out of Touch

90 min | Aksion | 01/2010

Film me metrazh të gjatë


Storyline

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of letters, as opposed to using 'Content here, content here', making it look like readable English.
Regjia
Andi Deliana
Stafi prodhimit
Andi Deliana (skenari), Royald Elezaj, Andi Deliana (fotografia),
Randy Vandegrift (montazhi), Andrea Ciganekova (piktor)
Aktorët
Gentjan Zenelaj, Rozina Kostani Prendi, Lart Vasili, ELidon Alikaj

Box Office

Vlera totale per realizimin e projektit: 30000000
Vlera e financuar nga QKK: 14570000


Company Credits

Bashkëprodhues vendas: Digitalb, Kube Studios, Max Production, 2K4K Talking Picturres (USA), Dream Factory Macedonia
Bashkëprodhues të huaj: Ognen Antov, Randy Vandegrift


External Links

Premiera kombetare: International Film Summerfest Durres
Premiera nderkombetare:Tirana International Film Festival
Festivale: jo
Cmime: jo Premiera kombetare: Tirana International Film Festival
Premiera nderkombetare:International Film Summerfest of Durres
Festivale: Festivali 13 i filmit Shqipetar
Cmime:
Kritika:


Specifikimet Teknike

Runtime: 90 min
Menyra e xhirimit: Pelikul/Elektronike
Mjetet teknike: SONY

Na kontaktoni

Nëse keni pyetje dhe paqartësi rreth procesit të aplikimit na kontaktoni ne adresat e mëposhtme.

Qendra Kombëtare e Kinematografisë
Rr. “Aleksandër Moisiu”,
nr.77, 1012,
Tiranë, Albania
Tel: +355 4 2378 004
Email: [email protected]
[email protected]
QKK Albania
Na dergoni email

Ose na ndiqni ne rrjetet sociale

© 2015 Qendra Kombëtare e Kinematografisë
Të gjitha të drejtat e rezervuara.