Të dhënat mbi filmin

Maja

98 min | Drame | 01/2011

Film me metrazh të gjatë


Storyline

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of letters, as opposed to using 'Content here, content here', making it look like readable English.
Regjia
Pluton Vasi
Stafi prodhimit
Luljeta Lleshanaku, Pluton Vasi (skenari), Ram Shani (fotografia),
Gjergji Pano (montazhi), Adnant Kastrati (piktor)
Aktorët
Rovena Lule Kuka, Genti Kame, Myzafer Ziflaj, Alert Celoaliaj, Arben Derhemi, Marjana Kondi, Zyliha Miloti, Renisa Shabani, etj

Box Office

Vlera totale per realizimin e projektit: 250000
Vlera e financuar nga QKK: 0


Company Credits

Production Co: ARTFILM P&D
Bashkëprodhues vendas: MC - Driton Sahiti dhe RTSH
Bashkëprodhues të huaj: -


External Links

Premiera kombetare: Tirana, Shqiperi
Premiera nderkombetare:Shanghai International Film Festival, Shanghai, Kine (kategoria A)
Festivale: -Nominuar “Filmi me i mire i huaj”, Swansea Bay Film Festival 2011, Britani e Madhe (Maj 2011) -Fitues i Cmimit “Cmimi i Regjisoreve te Festivalit”, Swansea Bay Film Festival, Britani e Madhe (Maj 2011) -Perzgjedhur ne Kompeticionin Zyrtar per Golde
Cmime: -Fitues i Cmimit “Cmimi i Regjisoreve te Festivalit”, Swansea Bay Film Festival, Britani e Madhe (Maj 2011) -Fitues i Cmimit “Regjisori me i mire” International Filmmakers Festival of World Cinema 2011, Kent, Britani e Madhe, (Tetor 2011) -Fitues i Cmim
Kritika:


Specifikimet Teknike

Runtime: 98 min
Menyra e xhirimit: Pelikul/Elektronike
Mjetet teknike:

Na kontaktoni

Nëse keni pyetje dhe paqartësi rreth procesit të aplikimit na kontaktoni ne adresat e mëposhtme.

Qendra Kombëtare e Kinematografisë
Rr. “Aleksandër Moisiu”,
nr.77, 1012,
Tiranë, Albania
Tel: +355 4 2378 004
Email: [email protected]
[email protected]
QKK Albania
Na dergoni email

Ose na ndiqni ne rrjetet sociale

© 2015 Qendra Kombëtare e Kinematografisë
Të gjitha të drejtat e rezervuara.