Të dhënat mbi filmin

Ndërkombëtarët

102 min | Drame | 02/2018

Film me metrazh të gjatë


Storyline

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of letters, as opposed to using 'Content here, content here', making it look like readable English.
Regjia
Pluton Vasi
Stafi prodhimit
Ylljet Alicka (skenari), Ram Shani (fotografia),
Gjergji Pano (montazhi), Adnant Kastrati (piktor)
Aktorët
Eni Shehu, Kastriot Caushi, Hervin Culi, Karafil Shena, Rovena Lule Kuka, Adele Gjoka, Indri Shiroka, Lulezim Zeqja, Erjona Kakeli, Elidjon Grembi, Albana Sanxholli, Sara Kolami, Zhaklina Gjolli, etj.

Box Office

Vlera totale per realizimin e projektit: 0
Vlera e financuar nga QKK: 150


Company Credits

Production Co: ARTFILM P&D
Bashkëprodhues vendas: MC - Driton Sahiti dhe RTSH
Bashkëprodhues të huaj: LOOKS FILM, GJERMANI - GUNNAR DEDIO


External Links

Premiera kombetare: Tirana, Shqiperi
Premiera nderkombetare:Nuk eshte mundur te zhvillohet per shkak te gjendjes shendetesore te pamundur te producentes dhe distributores.
Festivale: Filmi nuk eshte derguar ne festivale per shkak te gjendjes shendetesore te pamundur te producentes dhe distributores.
Cmime: Filmi nuk eshte derguar ne festivale per shkak te gjendjes shendetesore te pamundur te producentes dhe distributores.
Kritika:


Specifikimet Teknike

Runtime: 102 min
Menyra e xhirimit: Pelikul/Elektronike
Mjetet teknike:

Na kontaktoni

Nëse keni pyetje dhe paqartësi rreth procesit të aplikimit na kontaktoni ne adresat e mëposhtme.

Qendra Kombëtare e Kinematografisë
Rr. “Aleksandër Moisiu”,
nr.77, 1012,
Tiranë, Albania
Tel: +355 4 2378 004
Email: [email protected]
[email protected]
QKK Albania
Na dergoni email

Ose na ndiqni ne rrjetet sociale

© 2015 Qendra Kombëtare e Kinematografisë
Të gjitha të drejtat e rezervuara.