Të dhënat mbi filmin

Simon

80 min | Drame | 06/2013

Film me metrazh të shkurtër


Storyline

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of letters, as opposed to using 'Content here, content here', making it look like readable English.
Regjia
Xhoslin Rama
Stafi prodhimit
Xhoslin Rama (skenari), Lorenc Pelushaj (fotografia),
Xhoslin Rama (montazhi), Durim Neziri (piktor)
Aktorët
Arben Derhemi, Julian Deda, Visjan Ukcenaj

Box Office

Vlera totale per realizimin e projektit: 12000000
Vlera e financuar nga QKK: 1983000


Company Credits

Production Co: ERËFILM
Bashkëprodhues vendas: TVSH, AM PRODUCTION
Bashkëprodhues të huaj:


External Links

Premiera kombetare: KINEMA KRISTAL, Tiranë
Premiera nderkombetare:IOFF FILM FESTIVAL, BANGLADESH, INDI
Festivale: IOFF FILM FESTIVAL, BANGLADESH, INDI
Cmime: IOFF FILM FESTIVAL, BANGLADESH, INDI Çmimi i jurisë
Kritika:


Specifikimet Teknike

Runtime: 80 min
Menyra e xhirimit: Pelikul/Elektronike
Mjetet teknike: Panasonic HVX 200

Na kontaktoni

Nëse keni pyetje dhe paqartësi rreth procesit të aplikimit na kontaktoni ne adresat e mëposhtme.

Qendra Kombëtare e Kinematografisë
Rr. “Aleksandër Moisiu”,
nr.77, 1012,
Tiranë, Albania
Tel: +355 4 2378 004
Email: [email protected]
[email protected]
QKK Albania
Na dergoni email

Ose na ndiqni ne rrjetet sociale

© 2015 Qendra Kombëtare e Kinematografisë
Të gjitha të drejtat e rezervuara.