Profili

Informacion i përgjithshmëm

image

Andamion Murataj (1970-05-15)

Profesioni| Kineast


Adresa

rr. Myslym Shyri p.44/3 nr.20 tirana albania 1001 , Tirana

Telefon

-

Cel

+355 69 7447 031


Na kontaktoni

Nëse keni pyetje dhe paqartësi rreth procesit të aplikimit na kontaktoni ne adresat e mëposhtme.

Qendra Kombëtare e Kinematografisë
Rr. “Aleksandër Moisiu”,
nr.77, 1012,
Tiranë, Albania
Tel: +355 4 2378 004
Email: [email protected]
[email protected]
QKK Albania
Na dergoni email

Ose na ndiqni ne rrjetet sociale

© 2015 Qendra Kombëtare e Kinematografisë
Të gjitha të drejtat e rezervuara.