Profili

Informacion i përgjithshmëm

image

Artur Dauti (2016-10-13)

Profesioni| Kineast


Adresa

Rr. Ali Baushi, pall.5, shk. 3, ap.27, Tiranë , Tiranë

Telefon

////

Cel

o355682147062


Na kontaktoni

Nëse keni pyetje dhe paqartësi rreth procesit të aplikimit na kontaktoni ne adresat e mëposhtme.

Qendra Kombëtare e Kinematografisë
Rr. “Aleksandër Moisiu”,
nr.77, 1012,
Tiranë, Albania
Tel: +355 4 2378 004
Email: [email protected]
[email protected]
QKK Albania
Na dergoni email

Ose na ndiqni ne rrjetet sociale

© 2015 Qendra Kombëtare e Kinematografisë
Të gjitha të drejtat e rezervuara.