Profili

Informacion i përgjithshmëm

image

Dritan Huqi (1975-02-04)

Profesioni| Kineast


Adresa

Rr.Sami Frasheri, Pall.Agimi, shk 19, ap 336, Tiranë. , Tirane

Telefon

+355692056175

Cel

+355692056175


Na kontaktoni

Nëse keni pyetje dhe paqartësi rreth procesit të aplikimit na kontaktoni ne adresat e mëposhtme.

Qendra Kombëtare e Kinematografisë
Rr. “Aleksandër Moisiu”,
nr.77, 1012,
Tiranë, Albania
Tel: +355 4 2378 004
Email: [email protected]
[email protected]
QKK Albania
Na dergoni email

Ose na ndiqni ne rrjetet sociale

© 2015 Qendra Kombëtare e Kinematografisë
Të gjitha të drejtat e rezervuara.