Profili

Informacion i përgjithshmëm

image

Fatmir Koci (2016-05-30)

Profesioni| Kineast


Adresa

RR. F. Plaku Nd. 85 H.4 Apt. 8 Kodi Postar 1023 Tirane, Albania

Telefon

0422228077

Cel

0698805026


Na kontaktoni

Nëse keni pyetje dhe paqartësi rreth procesit të aplikimit na kontaktoni ne adresat e mëposhtme.

Qendra Kombëtare e Kinematografisë
Rr. “Aleksandër Moisiu”,
nr.77, 1012,
Tiranë, Albania
Tel: +355 4 2378 004
Email: [email protected]
[email protected]
QKK Albania
Na dergoni email

Ose na ndiqni ne rrjetet sociale

© 2015 Qendra Kombëtare e Kinematografisë
Të gjitha të drejtat e rezervuara.