Profili

Informacion i përgjithshmëm

image

Klodjana Keco (2016-09-21)

Profesioni| Kineast


Adresa

Rr Ded Gjo Luli

Telefon

-

Cel

00355696527298


Na kontaktoni

Nëse keni pyetje dhe paqartësi rreth procesit të aplikimit na kontaktoni ne adresat e mëposhtme.

Qendra Kombëtare e Kinematografisë
Rr. “Aleksandër Moisiu”,
nr.77, 1012,
Tiranë, Albania
Tel: +355 4 2378 004
Email: [email protected]
[email protected]
QKK Albania
Na dergoni email

Ose na ndiqni ne rrjetet sociale

© 2015 Qendra Kombëtare e Kinematografisë
Të gjitha të drejtat e rezervuara.